foto

John Rich

  • nar. 6.7.1925
    Rockaway Beach, Queens, New York City, New York, USA
  • zem. 29.1.2012 (86 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Pistol Pete (TV film)
1978 Mother, Juggs & Speed (TV film)
1974 Clarence Darrow (TV film)
1967 Elvis: Easy Come, Easy Go
1966 McNab's Lab (TV film)
1965 Láska na třetí
1964 Elvis Presley: Roustabout
The New Interns
1963 Wives and Lovers

TV seriály

1999 Payne (TV seriál)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
If Not for You (TV seriál)
1994 The Good Life (TV seriál)
1993 Second Half, The (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
The Man in the Family (TV seriál)
Walter & Emily (TV seriál)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1986 Mr. Sunshine (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
Condo (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Billy (TV seriál)
Dorothy (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
On the Rocks (TV seriál)
Sunshine (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
A Kind of a Stopwatch (S05E04)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Return of Happy Spangler (S01E30)
Sol and the Sponsor (S01E29)
The Bad Old Days (S01E28)
další epizody (16)
1961 The Americans (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Sally Is a Girl (S01E13)
Forty-Four Tickets (S01E11)
To Tell or Not to Tell (S01E08)
další epizody (7)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Most Unusual Camera (S02E10)
1959 Bold Venture (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1953 Colonel Humphrey Flack (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 I Married Joan (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)

Dokumentární

1955 Dateline: Disneyland (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky