foto

Malcolm Campbell

  • nar. 17.9.1973 (47 let)
    Sutton-in-Ashfield, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Herself
2012 Co udělal Richard
2007 All About Me (TV film)
2000 Losing It (TV film)

TV seriály

2017 Ackley Bridge (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Bílá královna (TV seriál)
The King Is Dead (E08)
War at First Hand (E05)
2011 Shameless (TV seriál)
2009 Monday Monday (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Katie and Emily (S03E09)
2001 Table 12 (TV seriál)
2000 Black Cab (TV seriál)
1989 Byker Grove (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky