foto

Jayne Taini

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Behind the Walls
2016 Laid in America
2013 Sekvence
2007 Smrt modelky
2005 Průšvihář na útěku
The Moguls
2004 Ethan Mao
2001 Taylor's Wall (TV film)
2000 Vice
1985 Bombs Away
Chase (TV film)
1982 Frances

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Flesh and Blood (E10)
2017 American Vandal (TV seriál)
Growing Suspicion (S01E04)
Hard Facts: Vandalism and Vulgarity (S01E01)
Knihovníci (TV seriál)
And the Curse of Cindy (S03E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Sold (S05E04)
Dogwalker (S05E03)
2016 Superstore (TV seriál)
Election Day (S02E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Federální bradavková inspekce (S04E04)
Shameless (TV seriál)
Paradise Lost (S06E10)
A Yurt of One's Own (S06E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Granger (S07E22)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
The Battle Creek Way (E01)
Z Nation (TV seriál)
All Good Things Must Come to an End (S02E15)
Day One (S02E14)
Ray Donovan (TV seriál)
Chobotnice (S03E09)
Lásku všem (S03E07)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Rodef (S02E11)
Sunny (S02E08)
Ubírej se tudy (S02E07)
další epizody (5)
The Fosters (TV seriál)
Things Unknown (S02E01)
2013 Millerovi (TV seriál)
Plot Twists (S01E02)
Welcome to the Family (TV seriál)
Život je boj (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Motel California (S03E06)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Bunheads (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
2011 Torchwood (TV seriál)
Immortal Sins (S04E07)
Velká láska (TV seriál)
Výjimečný vztah (S05E05)
Médium (TV seriál)
Only Half Lucky (S07E11)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Co kdyby... (S06E11)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlha (S03E05)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Cesta (S05E15)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Two (E02)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jed (S01E13)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Snajpr nula (S01E09)
Ztraceni (TV seriál)
Čísla (S01E18)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dej si broskev (S05E05)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vězení (S08E22)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace