foto

Jayne Taini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Donny's Bar Mitzvah
2020 Cesta zpátky
Sanzaru
2018 Behind the Walls
Interference
2016 Laid in America
2013 Sekvence
2007 Smrt modelky
2005 Průšvihář na útěku
The Moguls
2004 Ethan Mao
2001 Taylor's Wall (TV film)
2000 Vice
1985 Bombs Away
Chase (TV film)
1982 Frances

TV seriály

2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 4 (E04)
Zelenáč (TV seriál)
Flesh and Blood (S01E10)
Malý Sheldon (TV seriál)
Potrhlí intoušové a texaská sněžítka (S03E01)
2017 Americký vandal (TV seriál)
Growing Suspicion (S01E04)
Hard Facts: Vandalism and Vulgarity (S01E01)
Knihovníci (TV seriál)
And the Curse of Cindy (S03E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Sold (S05E04)
Dogwalker (S05E03)
2016 Superstore (TV seriál)
Election Day (S02E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Federální bradavková inspekce (S04E04)
Shameless (TV seriál)
Paradise Lost (S06E10)
A Yurt of One's Own (S06E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Granger (S07E22)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
The Battle Creek Way (E01)
Z Nation (TV seriál)
All Good Things Must Come to an End (S02E15)
Day One (S02E14)
Ray Donovan (TV seriál)
Chobotnice (S03E09)
Lásku všem (S03E07)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Desk/Job (E09)
Ray Donovan (TV seriál)
Rodef (S02E11)
Sunny (S02E08)
Ubírej se tudy (S02E07)
další epizody (5)
The Fosters (TV seriál)
Things Unknown (S02E01)
Legenda Korry (TV seriál)
Long Live the Queen (S03E10)
In Harm's Way (S03E04)
The Earth Queen (S03E03)
2013 Millerovi (TV seriál)
Plot Twists (S01E02)
Welcome to the Family (TV seriál)
Život je boj (TV seriál)
Make Someone Happy (S01E03)
Vlčí mládě (TV seriál)
Motel California (S03E06)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Bunheads (TV seriál)
2011 Torchwood (TV seriál)
Immortal Sins (S04E07)
Velká láska (TV seriál)
Výjimečný vztah (S05E05)
Médium (TV seriál)
Only Half Lucky (S07E11)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Co kdyby... (S06E11)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlha (S03E05)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Cesta (S05E15)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Two (E02)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Dvě mince (S02E18)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jed (S01E13)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Snajpr nula (S01E09)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Čarodějnice hromadného ničení (S02E06)
Ztraceni (TV seriál)
Čísla (S01E18)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dej si broskev (S05E05)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vězení (S08E22)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky