foto

Lilly Melgar

  • nar. 30.7.1969 (50 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 To The Beat!
Tongue Tied
2017 Nona
2015 Lights Out
2011 Sebastian
2007 Americanizing Shelley
2006 Seasons of Life
2002 Poslední volání (TV film)
1999 David and Lola
1989 Midnight Warrior

TV seriály

2016 Ladies of the Lake (TV seriál)
2010 The Bay (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 When the Cobra Strikes

Dokumentární

2011 Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour (koncert)

Host

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2009 ACME Saturday Night (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky