foto

Denis Rodimin

  • nar. 11.6.1974 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Piligrim
2016 Prostaja istorija
2014 Avanťuristy
2013 Vojna Princessy
2012 Duchless. Konec glamura
2009 Olimpius Inferno
2008 Běs (TV film)
2007 Krutost
2006 Bavorák 2
Nikto ně znajet pro sex
2003 Bavorák
Teorija zapoja
2000 Triumf
1966 Velký flám

TV seriály

2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Kreščenije (E01)
2014 Soblazn (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
2010 Chimik (TV seriál)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (12)
Russkije amazonki (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Běs (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

2008 Gluchar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace