foto

Lucius Hoyos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Once Upon a Time in Staten Island
2018 F.R.E.D.I.
Our House
2016 Joseph and Mary
2015 Bark Ranger
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
Kolonie
Port Hope (TV film)
The F Word
2012 Nepožehnaní

TV seriály

2019 Chad (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Incorporated (TV seriál)
Profit and Loss (E05)
Cost Containment (E04)
Between (TV seriál)
Us vs. Them (S02E02)
Get Out of Town (S02E01)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
Company Woman (E12)
Send in the Clones (E11)
2015 Between (TV seriál)
Love Hurts (S01E04)
Who's the Boss? (S01E02)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
The Needs of the Many (E04)
Under the Mask (E03)
další epizody (5)
Little Charmers (TV seriál)
2014 Království (TV seriál)
Mor (S02E01)
Vraždění neviňátek (S01E22)
Ať žije král (S01E21)
Saving Hope (TV seriál)
Breathless (S02E16)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Tlapková patrola (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky