foto

Lynda Steadman

  • nar. 1962
    Belfast, Hrabství Down, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Gli indesiderabili
2002 Blood Strangers (TV film)
1998 Milk
The Tale of Sweety Barrett
1997 Na vážno
1995 Hearts and Minds (TV film)
1991 Children of the North (TV film)

TV seriály

2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Helen West (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky