foto

Anna Legčilova

  • nar. 22.12.1969 (49 let)
    Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Beglec (TV film)
Petrovič (TV film)
2012 Avgust. Vosmogo
2009 Golubka
2003 Kidněpping
2001 Žjoltyj karlik
1998 Kontrakt so smerťju
1995 Pejzaž s tremja kupalščicami
1994 Valsirujuščije naverňaka

TV seriály

2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
2013 Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Blagodětěl (E09)
2011 Golubka (TV seriál)
Izměna (TV seriál)
2008 Baťuška (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
2011 Izměna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace