foto

Hans Schenker

  • nar. 2.1.1952 (67 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Berlin, I Love You
2016 Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji (TV film)
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
Woodcock (TV film)
2011 Die Dienstagsfrauen (TV film)
2009 Der Kapitän - Packeis (TV film)
2007 Kleine Fische (TV film)
2006 Havarie (TV film)
2001 Tatort - Time-out (TV film)
1999 Dívka z ciziny (TV film)
Starkes Team - Im Visier des Mörders, Ein (TV film)
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
Sommergewitter (TV film)
1996 Dům na pobřeží (TV film)
1995 Einzige Zeugin, Die (TV film)
Kroky vraha (TV film)
Meurtre à l'étage (TV film)
Stille Haus, Das
1994 Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)

TV seriály

2017 You Are Wanted (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
1999 Lüthi und Blanc (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Der rote Vogel (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace