foto

Emilija Spivak

  • nar. 18.11.1981 (36 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rassvet na Santorini (TV film)
2016 Eto moj papa
2009 Polzet zmeja
Priděl angela
2007 1814
Troje i Sněžinka
2005 Státní rada

TV seriály

2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Millioněrša (TV seriál)
Spasatěl (TV seriál)
2016 Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Čudny děla tvoi, Gospodi! (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Vně zakona (S01E02)
Žena oficera (TV seriál)
2010 Medvežij ugol (TV seriál)
2009 Tajny sledstvija (TV seriál)
Gruppa riska (S08E05)
Vstať, sud idět! (S08E03)
Semejnoje dělo (S08E02)
další epizody (4)
2007 Gončije (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Tri dňa (S07E06)
Domoj (S07E05)
Rodstvennyje uzy (S07E04)
další epizody (5)
2006 Tajny sledstvija (TV seriál)
Srok davnosti (S06E05)
Zvuki muzyki (S06E03)
Ličnyj sostav (S06E01)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Voprosy vospitanija (S05E06)
Smerť za kadrom (S05E05)
Priličnyje ljudi (S05E04)
další epizody (4)
2004 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)
Istorija bolezni (S04E05)
Pojeděm, krasotka, kataťsja (S04E04)
další epizody (6)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Paděnije rublja (S06E08)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Ovečja škura (S03E05)
Bumažnaja rabota (S03E04)
Tretij lišnij (S03E02)
další epizody (4)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Černyj bog (S02E06)
Paděnije (S02E03)
Subbota. 15 časov (S02E02)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Praktikantka (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace