foto

Andrzej Szopa

  • nar. 26.5.1952 (68 let)
    Bydhošť, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Carte Blanche
2013 Sęp
2011 Varšavská bitva 1920
2010 Prosta historia o miłości
2008 Nie kłam, kochanie
2007 Černá madona
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
Pitbull
Willenbrock
2003 Počasí na zítra
Superprodukcja
Žurek
2002 Pas de deux
2001 Ahoj, Terezko
2000 Purimový zázrak (TV film)
1998 Billboard
1986 Biały Smok
Glód serca (TV film)
Sezon na bazanty
1983 Velký hráč
1981 Menší nebe
Velký běh
1979 Wolne chwile
1978 Wesela nie będzie
1976 Krátký život

TV seriály

2013 Czas honoru (TV seriál)
Wezwanie (S06E01)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Pałac bezdomnych (S01E05)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powódź (S05E02)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Lek na depresję (E02)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
Siostry (TV seriál)
Rodzicielski zakaz (E05)
Synowie (TV seriál)
Zaginiona przesyłka (S02E04)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Nowe życie (E14)
Dziecko (E09)
Urodziny (E02)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zemsta (S01E11)
2007 Ekipa (TV seriál)
Dalej idziesz sam (E09)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Sumo życie (E31)
2006 Ale się kręci! (TV seriál)
Kopciuszek (TV seriál)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieszczęsny skarb (S07E05)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Gdzie jest Maciek (S01E09)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zgubny zwyczaj (S02E35)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Překvapivé začátky (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky