foto

Michał Breitenwald

  • nar. 22.7.1955 (64 let)
    Miechów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
Ixjana
2010 Joanna
2009 Piksele
2008 Skorumpowani
2007 Naděje
2003 Powiedz to, Gabi
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1999 Pan Tadeáš
Wrota Europy
1996 Horror w Wesołych Bagniskach
Młode wilki
Pestka
1995 Tisíce
1994 Wynajmę pokój... (TV film)
1993 Dwa księżyce
1991 Kuchnia polska
1984 Akademie pana Kaňky
Mgla

TV seriály

2018 Nielegalni (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
W pogoni za wiecznym życiem (S09E02)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S07E07)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Znak szatana (S04E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Oficer z Berlina (S02E03)
Na Serbii (S02E02)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Na polskiej ziemi (S01E02)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Falwick (E12)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Znachorzy (E15)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace