foto

Henri Waltter Rehnström

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nejšťastnější den v životě Olliho Mäkiho
Viimeinen hääpäivä (studentský film)
2015 Evä (studentský film)
Made in Finland (studentský film)
2014 Soucit především
2012 Tohtori Tarrin ja professori Featherin menetelmä (studentský film)
2010 Jos rakastat
2009 Dům košaté lásky

TV seriály

2018 Hráč: DragonSlayer666 (TV seriál)
Marseilles (S02E07)
2017 Hráč: DragonSlayer666 (TV seriál)
Jönköping (S01E08)
SparrowKillers (S01E07)
Bileet (S01E06)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Kavereiden kesken (studentský film)
Viimeinen hääpäivä (studentský film)
2015 Made in Finland (studentský film)
2014 Süüstervehdys (studentský film)
2012 Tohtori Tarrin ja professori Featherin menetelmä (studentský film)

Dokumentární

2015 Tunteiden temppelit

Režijní filmografie

Filmy

2016 Viimeinen hääpäivä (studentský film)
2015 Made in Finland (studentský film)
2014 Süüstervehdys (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Made in Finland (studentský film)
2014 Süüstervehdys (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Made in Finland (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Made in Finland (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky