foto

Radosław Krzyżowski

  • nar. 30.1.1972 (48 let)
    Kluczbork, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igraszki z diabłem (TV film)
2017 Ach śpij kochanie
2013 Můj pól
2011 Místnost sebevrahů
Polské velikonoce
2010 Mistyfikacja
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Kouzelný strom
2008 Within the Whirlwind
2000 Velké zvíře
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakład (S14E05)
2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 4 (S02E04)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 6 (S01E06)
Episode 1 (S01E01)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Giżycko w nowej szacie (S12E12)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Nieproszeni goście (S01E09)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Medium (S15E09)
2015 Na sygnale (TV seriál)
Polowanie (S03E33)
Walka (S03E30)
Ojciec i syn (S03E21)
další epizody (9)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S07E01)
2014 Na sygnale (TV seriál)
Nowicjuszka (S02E36)
Wieczór kawalerski (S02E34)
Ślubuję Ci miłość, wierność (S02E25)
další epizody (13)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Mury (E05)
Żegota (E04)
2008 Pitbull (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
2007 Ekipa (TV seriál)
Wiem, że nic nie wiem (E07)
2005 Na dobre i na złe (TV seriál)
Niedokończona rozmowa (S07E40)
Sprawy rodzinne (S07E38)
Wszyscy za jednego (S07E37)
další epizody (27)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Trudna misja (S06E38)
Biało-czarni (S06E37)
Niespodziewany przyjaciel (S06E36)
další epizody (23)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Operacja Mur (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky