foto

Radosław Krzyżowski

  • nar. 30.1.1972 (47 let)
    Kluczbork, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ach śpij kochanie
2013 Můj pól
2011 Místnost sebevrahů
Polské velikonoce
2010 Mistyfikacja
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Kouzelný strom
2008 Within the Whirlwind
2000 Velké zvíře
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 4 (S02E04)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 6 (S01E06)
Episode 1 (S01E01)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Nieproszeni goście (S01E09)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S07E01)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 Pitbull (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace