foto

Radosław Krzyżowski

  • nar. 30.1.1972 (46 let)
    Kluczbork, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ach śpij kochanie
2013 Můj pól
2011 Místnost sebevrahů
Polské velikonoce
2010 Mistyfikacja
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Kouzelný strom
2008 Within the Whirlwind
2000 Velké zvíře
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2017 Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace