foto

Janis Ward

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Dům milosrdných sester

TV seriály

2004 Neslavná (TV seriál)
1990 What a Dummy (TV seriál)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
1987 Oldest Rookie, The (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1983 Steambath (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace