foto

Proschat Madani

  • nar. 11.9.1967 (51 let)
    Täbris, Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Matula - Tod auf Mallorca (TV film)
2015 Blütenträume (TV film)
Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
2014 Die Mamba
Hotel snů: Maroko (TV film)
Tatort - Abgründe (TV film)
2013 Bad Fucking
Die Erfinderbraut (TV film)
Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
Wir haben gar kein' Trauschein (TV film)
2012 Osudový střet (TV film)
Wir haben gar kein Auto (TV film)
2010 Der letzte Bulle: Ein Stern über Essen (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
Heute keine Entlassung (TV film)
Kriminálka Istanbul - Vraždy na Bosporu (TV film)
Salami Aleikum
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
Im Winter ein Jahr
2007 Das zweite Leben (TV film)
Fürchte dich nicht (TV film)
Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
Svědectví vraždy: Mrtvý v prádelně (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
2006 Esperanza
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Blackout Journey
Schrift des Freundes, Die (TV film)
The Search
2000 Der Hund muss weg (TV film)
O Palmenbaum (TV film)
1999 Ratrace
1998 Single Bells (TV film)
1993 Halbe Welt
Indien

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (8)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Familienbande (E07)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (4)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (6)
2013 CopStories (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Uschi je v maléru (S04E11)
další epizody (12)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
Školní fámy (S03E12)
Smrt na jatkách (S03E11)
další epizody (13)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
Lásce není přáno (S02E12)
Školka hrůzy (S02E11)
další epizody (13)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
Vražda v kurzu mazlení (S01E12)
Třídní sraz (S01E11)
další epizody (13)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál) - vyp.
2008 Balkan Express (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2018 Zeit für Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace