foto

Kristiina Halttu

  • nar. 7.6.1963 (56 let)
    Kuivaniemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kaikki oikein
2013 Egyptská princezna
Neljäs tie (divadelní záznam)
2011 Na rozcestí (studentský film)
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2008 Domov šedých motýlů
2007 Rok vlka
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Král telenovely
2004 Onnellisten laiva (TV film)
1999 Sestřička
1998 Tommy a přítel z divočiny
1997 Kypärä
1991 Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet

TV seriály

2019 Muumilaakso (TV seriál)
Muumimamman apulainen (E10)
Maailman viimeinen lohikäärme (E03)
2018 Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
Varjoa vailla 1/2 (S02E09)
Verenneito 2/2 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (9)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
další epizody (11)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
Noora - mustaa ja valkoista (E09)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
další epizody (8)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Lapsen etu (S03E07)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
Ou Nou! (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
Klubi (TV seriál)
1997 Kadonnut näky (TV seriál)
Tumma ja hehkuva veri (TV seriál)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Ne yöt ovat valgeat (E06)

Dokumentární

1993 Mateli - säkeitä runonlaulajan elämästä

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace