foto

Katherine Borowitz

  • nar. 5.7.1954 (65 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Da Sweet Blood of Jesus
2013 Stárnoucí gigolo
2011 Někde dnes večer
2009 Seriózní muž
2005 Romance a cigarety
2001 Muž, který nebyl
Tajnými cestami
2000 Two Thousand and None
1998 Illuminata
1994 Mother, The (TV film)
1992 Just Like in the Movies
Mac
1990 Muži bez respektu
Vnitřní záležitosti
1989 Souputníci (TV film)
1988 Hothouse (TV film)
1987 Baby Boom
1986 Seize the Day
1984 Growing Pains (TV film)
Harry a syn
1982 Svět podle Garpa

TV seriály

2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Third Guy (S01E16)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Past Imperfect (S07E22)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Privileged (S05E18)
1988 Hothouse (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Věčná paměť (S02E12)
1985 Evergreen (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
No Exit (S01E07)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace