foto

Jovana Stojiljkovič

  • nar. 19.3.1992 (27 let)
    Beograd, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stehy
2018 Jižní vítr
2017 My Daughter Is Missing
2016 Grad (studentský film)
Tata
2015 Bićemo prvaci sveta
Otčina
Panama
2014 Gavrilo Princip - proces
Kad ljubav zakasni
2012 Klip

TV seriály

2019 Zmurke (TV seriál)
2018 Jutro će promeniti sve (TV seriál)
2017 Senke nad Balkanom (TV seriál)
2015 Branio sam Mladu Bosnu (TV seriál)
2014 Samac u braku (TV seriál)

Dokumentární

2016 Sarajevské písně zármutku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace