foto

Oleg Korytin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Morfij
2004 Skupina Edelweiss
2003 Dněvnik kamikadze
2001 Mechaničeskaja sjuita
1999 Choču v ťjurmu
1997 Sharpovo Waterloo (TV film)
1996 Sharpova mise (TV film)
1993 Sharpův orel (TV film)
1991 Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet

TV seriály

1999 Hovimäki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace