foto

Petr Haničinec

  • nar. 15.9.1930
    Pardubice, Československo
  • zem. 7.11.2007 (77 let)
    Bratronice, Česko

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ortel (TV film)
1997 Brýle (TV film)
1994 V erbu lvice
1993 Veliká stavba (TV film)
1992 Lady Macbeth Mcenského újezdu
1991 Uzavřený pavilón (TV film)
1990 Jak chytit krokodýla (TV film)
1989 Čas sluhů
Chtěla bych ten strom (TV film)
Sedm bílých plášťů (TV film)
Všechny krásy života (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (18)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace