foto

Elma Soiron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1988 Piece of Cake (TV seriál)
1986 Strike It Rich! (TV seriál)
1984 The Tripods (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
1973 Moonbase 3 (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1961 Jango (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky