foto

Noel Willman

  • nar. 4.8.1918
    Londonderry, Irsko
  • zem. 24.12.1988 (70 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Caesar and Cleopatra (TV film)
Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
1975 Under Western Eyes (TV film)
1974 Krycí název Oděsa
1968 Její pomsta
The Man in the Iron Mask
1966 The Reptile
1965 Doktor Živago
1963 The Kiss of the Vampire
1961 Girl on the Boat, The
Two Living, One Dead
1960 Betonová džungle
Cone of Silence
Never Let Go
1959 Antigone (TV film)
1958 Carve Her Name with Pride
1957 Na druhou stranu mostu
Seven Waves Away
1956 Muž, který věděl příliš mnoho
1955 The Warriors
1954 Beau Brummell
1953 Malta Story
The Net
1952 Androcles and the Lion
Klub Pickwickovců

TV seriály

1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Brett (TV seriál)
Justice (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Man in the Iron Mask (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 The Third Man (TV seriál)
1958 Target (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace