foto

Nina Kronjäger

  • nar. 26.2.1967 (54 let)
    Marburg/Lahn, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ein Sommer auf Mykonos (TV film)
Gate to Heaven
2019 Die Informantin - Der Fall Lissabon (TV film)
Risiko Pille (TV film)
Rychlý jako vítr 4
2017 Die letzte Reise (TV film)
2016 Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
Orientierungslosigkeit ist kein Verbrechen
Verrückt nach Fixi
2015 Svatební tajemství (TV film)
Vichr 2
2014 Dina Foxx: Tödlicher Kontakt (TV film)
Winnetous Weiber (TV film)
2013 Geier
Vichr
2012 On je žena (TV film)
2011 Marie Brand und die Dame im Spiel (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
Traurige Leben der Gloria S., Das
2010 Go Bash!
Ich muss mich künstlerisch gesehen regenerieren
Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film)
Tajemství jezera Loch Ness 2 (TV film)
2009 Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
2008 Inga Lindström: Opravdová láska (TV film)
Juli mit Delphin (TV film)
2007 Die Aufschneider
Idas Reise (studentský film)
Stellungswechsel
U nás si tykáme, miláčku
2006 Elementární částice
Helen, Fred und Ted (TV film)
2005 Ein Toter führt Regie (TV film)
Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
Spacák pro dva (TV film)
2003 Spoutaný vrah (TV film)
2002 Správný chlap pro mou mámu (TV film)
Therapie und Praxis (TV film)
2001 Rodinné peklo (TV film)
Zsa Zsa
2000 Laila navěky zamilovaná (TV film)
Nie mehr zweite Liga (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Verrat (TV film)
1999 T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Spurlos verschwunden (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
Vickys Alptraum (TV film)
1997 Ein Schloß für Rita (TV film)
Friedensmission, Die (TV film)
Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Ich schneide schneller (TV film)
Schlank bis in den Tod (TV film)
1995 Einzige Zeugin, Die (TV film)
1994 Freundinnen (TV film)
1993 Bez líčidla (studentský film)
1985 AIDS - Die schleichende Gefahr

TV seriály

2021 Kommissarin Heller (TV seriál)
Panik (E10)
2020 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Alibi (S09E01)
2019 Friesland (TV seriál)
Asche zu Asche (E08)
Donna Leonová (TV seriál)
Ewige Jugend (E25)
2018 Tatverdacht - Team Frankfurt ermittelt (TV seriál)
Hilferuf (E04)
Eingesperrt (E03)
Gejagt (E02)
další epizody (4)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2017 Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
Hitzschlag (E05)
Kobra 11 (TV seriál)
Kód Fantom (S21E03)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Querschläger (E03)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Smrtící sázky (E13)
Policie Hamburk (TV seriál)
Paulinin případ (S09E21)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
Tod am Weiher (E01)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Noc u jezera (S08E03)
Schimanski (TV seriál)
Loverboy (E17)
Místo činu (TV seriál)
Freunde bis in den Tod (S44E26)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Verantwortung (S01E01)
Poslední polda (TV seriál)
Školní fámy (S03E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Das schönste Auto der Welt (S09E18)
2011 V utajení (TV seriál)
Uberlin (S02E12)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wer einmal lügt (S03E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Der Trojaner (S07E08)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödlicher Fehler (S09E03)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Freundinnen (E39)
Místo činu (TV seriál)
Waffenschwestern (S39E29)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Dunkle Schatten (E32)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Eichmanns Ende (TV film)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2004 KiKA LIVE (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky