foto

Hans-Jörg Assmann

  • nar. 1943
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Verschollen am Kap (TV film)
2010 Katie Fforde: Křehké štěstí (TV film)
Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Gier (TV film)
Tatort - Vermisst (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Rebecca Ryman: Wer Liebe verspricht (TV film)
2007 Duell in der Nacht (TV film)
Durch Himmel und Hölle (TV film)
Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
Erlkönig (TV film)
2006 Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
2003 Im Schatten der Macht (TV film)
Liebe Schwester (TV film)
Perfektní život (TV film)
2001 Es muss Liebe sein (TV film)
Tmavomodrý svět
2000 Im Fadenkreuz - Die Feuertaufe (TV film)
Kobra 11 - Nepříjemné překvapení (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Podle vlastních zákonů (TV film)
1999 Gefährliche Hochzeit (TV film)
1998 Drei Tage Angst (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
Tatort - Bienzle und der Champion (TV film)
1997 Simones Entscheidung (TV film)
1996 Der Schattenmann - Das Chamäleon (TV film)
Der Schattenmann - Janus
Der Schattenmann - Kopfjäger (TV film)
Der Schattenmann - Lautlose Geschäfte (TV film)
Der Schattenmann - Mitten unter uns (TV film)
Mýlit se je chlapské
Zvláštní poslání: Slepé oči žalují (TV film)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe sieht rot (TV film)
1994 Mann mit der Maske, Der (TV film)
1993 Schindlerův seznam
1990 Tatort - Lauf eines Todes (TV film)
1982 Guernica

TV seriály

2005 Tlusťoch (TV seriál)
Poslední pokus (S01E04)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace