foto

Leo Raivio

  • nar. 3.2.1966
    Espoo, Finsko
  • zem. 7.2.2018 (52 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Joensuun Elli
1997 Palkkasoturi
1995 Maa jossa kuolemaa ei ole (TV film)
1993 Onnen maa
Ripa ruostuu
1992 Tuhlaajapoika
1991 Punainen huone
Rölli - hirmuisia kertomuksia

TV seriály

1997 Liljankukka (TV seriál)
1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Unen vanki (E01)
1992 Kaikki kotona? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace