foto

Scott Handy

  • nar. 21.7.1968 (49 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
2009 The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2007 Seachd: The Inaccessible Pinnacle
2006 Pohřbené duše (TV film)
2005 Match Point - Hra osudu
Útěk z Colditzu (TV film)
2004 Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea, The
2003 Jindřich VIII. (TV film)
Skagerrak
2002 La Tragédie d'Hamlet (TV film)
2001 Příběh rytíře
1997 Moonstone, The (TV film)
1996 True Love (TV film)
1995 Queen of the East (TV film)
1993 Krajina stínů

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
Brave New World (E04)
2014 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Ripper Street (TV seriál)
Threads of Silk and Gold (S02E05)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Andělský chór (S09E07)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
1996 My Wonderful Life (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Hercule Poirot (TV seriál)
Vánoce Hercula Poirota (S06E01)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 Žlutý dům (TV film)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace