foto

Piotr Miazga

  • nar. 24.12.1976 (43 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa
2019 Underdog
2015 Anatomia zła
Karbala
Król życia
2013 Ostatnie piętro
2012 Sztos 2
2010 Nie opuszczaj mnie
Weekend
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2008 To nie tak jak myślisz, kotku
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
Náměstí Spasitele
2003 Dotknij mnie
2002 Haker
Kariera Nikosia Dyzmy
2001 Reich

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Dogrywka (S14E02)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Pułapka (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Stalkerka (S22E13)
2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cytryny (S20E06)
Piłkarski pasjans (S20E05)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Kochajmy się (S02E12)
Kilof czy stetoskop? (S02E11)
Kto kogo? (S02E10)
Ultrafialoví (TV seriál)
#confession (S01E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fryzjerka (S18E10)
15:10 do Skarżyska (S18E07)
Randka (S18E05)
další epizody (7)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Druga szansa (TV seriál)
Wielkanoc (S01E08)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wahadełko (S16E13)
Napad doskonały (S16E12)
Reggae (S16E11)
další epizody (12)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Wypadki chodzą po ludziach (S01E02)
Komisarz Alex (TV seriál)
Handlarz dziećmi (S07E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złomiarze (S14E13)
Rave Party (S14E12)
Sekretny układ (S14E11)
další epizody (19)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
Złoty interes (S12E12)
Demony (S12E11)
další epizody (22)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
Radar (S10E11)
Doskonała (S10E10)
další epizody (21)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Uniknąć śmierci (S01E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Obrączka (S08E13)
Czarna wdowa (S08E12)
Komediant (S08E09)
další epizody (19)
2011 Linia życia (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
Przerwany weekend (S06E12)
Adrenalina (S06E11)
další epizody (21)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spływ (S04E11)
W kręgu podejrzeń (S04E08)
Zatrute wino (S03E14)
další epizody (10)
2009 Do wesela się zagoi (TV seriál)
39 i pół (TV seriál)
Król nocy (S02E03)
2008 Agentki (TV seriál)
Emerytura czyli Seks Bomba (E01)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 9 (E09)
I kto tu rządzi? (TV seriál)
Święta z Walczakami (E24)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2005 Warto kochać (TV seriál)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Pilot Prchal (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky