foto

Piotr Miazga

  • nar. 24.12.1976 (41 let)
    Lodž, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Underdog
2015 Anatomia zła
Karbala
Król życia
2013 Ostatnie piętro
2012 Sztos 2
2010 Nie opuszczaj mnie
Weekend
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2008 To nie tak jak myślisz, kotku
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
Náměstí Spasitele
2003 Dotknij mnie
2002 Haker
Kariera Nikosia Dyzmy
2001 Reich

TV seriály

2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Druga szansa (TV seriál)
Wielkanoc (S01E08)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2005 Warto kochać (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace