foto

Hans-Jörg Hofer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Zweisitzrakete
2010 Paradeisiana

TV seriály

2019 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Den Mutigen gehört die Welt (E10)
Alles oder nichts (E09)
2018 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
Zweite Chance (E05)
2017 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
Allein war gestern (E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Zweisitzrakete
2010 Paradeisiana

TV seriály

2019 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Den Mutigen gehört die Welt (E10)
Alles oder nichts (E09)
Stürmische Zeiten (E07)
2018 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky