foto

Lynn Hegarty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Halifaxová, soudní psychiatr - Hra na boha (TV film)
1989 How Wonderful! (TV film)

TV seriály

2019 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries (TV seriál)
Space for Murder (E03)
2015 Winter (TV seriál)
2013 Místo zvané domov (TV seriál)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
2010 Příšerky a já (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2000 Above the Law (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 How Wonderful! (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace