foto

Ostap Stupka

  • nar. 2.9.1967 (51 let)
    Lvov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kruty18
2018 Éter
2017 Easy
2015 Captum (lat. Polon)
2012 Match
2010 Fenomen
Ivanov
My iz buduščego 2
2009 Taras Bulba
2007 Rusuli samkudhedi
1989 Kamennaja duša
1985 Ženichi

TV seriály

2018 Kopy na roboti (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Čudo (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace