foto

Sacha Parkinson

  • nar. 11.3.1992 (27 let)
    Salford, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Apostasy
2013 Noc hrůzy 2
The Crash (TV film)
2009 Boy Called Dad, A
Zevláci
2008 Clay (TV film)
2005 Illustrated Mum, The (TV film)

TV seriály

2017 Safe House (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 The Driver (TV seriál)
My Mad Fat Diary (TV seriál)
Glue (S02E07)
Not I (S02E06)
Girls (S02E03)
další epizody (4)
2013 By Any Means (TV seriál)
Textilka (TV seriál)
Truckers (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky