foto

Jorma Höri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2015 Orkesteri: The Everlast (TV film)
Vasen ja oikea (TV film)
2013 Co děláme pro lásku
Puolin ja toisin (TV film)
2012 Lumihiutalemuodostelma (TV film)
Punainen nauha (TV film)
Stalkkeri (TV film)
2010 Mobile Horror (TV film)
2009 Levoton rauha (TV film)
Pääministeri (TV film)
Virginie (TV film)
2008 Suuri performanssi (TV film)
2007 Katve (TV film)
2006 Kolme suudelmaa (TV film)
2005 Puhdas päämäärä (TV film)
Tarpeettomia ihmisiä (TV film)
2004 Kiltin yön lahjat (TV film)
Miehen sydän (TV film)
Nyrölä 3 (TV film)
2003 Markiisin unet (TV film)
Tuulikaappimaa (TV film)
2002 Eteenpäin (TV film)
2001 Aita (TV film)
2000 Ei kaikki miehet petä
1999 Rikos ja rakkaus
1997 Palava rakkaus (TV film)
Tänään
1996 Paulie
1993 Gray
Okay
1992 Me/We

TV seriály

2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Tehdas (TV seriál)
2010 Paratiisi (TV seriál)
Osa 2/2 (E02)
Osa 1/2 (E01)
Reetta ja Ronja (TV seriál)
Reetta ja Ronja koululaisina (E10)
Reetta ja Ronja satumetsässä (E09)
Reetta ja Ronja merirosvoina (E08)
další epizody (4)
2009 Reetta ja Ronja (TV seriál)
Reetta ja Ronja prinsessoina (E06)
Reetta ja Ronja leikkivät kotia (E05)
Reetta ja Ronja ja hirmuinen noita (E04)
další epizody (6)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Pinja Ripusuo (E02)
Jari Wahlsten (E01)
Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Poikkeustila (TV seriál)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Täysin työkykyinen (TV seriál)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (12)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (10)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1998 Big Bang (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (12)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1995 Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
Tilinteko (S01E10)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
další epizody (9)
Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Pimennys (TV seriál)

Dokumentární

2018 Egenland (TV seriál)
Soivia koneita ja katutaidetta (S01E10)
Taidetta asemilla ja tehtaissa (S01E09)
Puutaloja, pitkospuita ja yökalastusta (S01E08)
další epizody (5)
2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
Vaeltajat (TV film)
2016 Caj Bremer, valokuvaaja (TV film)
Peter von Bagh
Wirkkala, mies joka muotoili Suomen (TV film)
2014 Hoitajat (TV film)
Vaalirahoittaja (TV film)
2013 Harmaa eminenssi (TV film)
Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2012 Aito, timanttimies (TV film)
Ammatti: elokuvaohjaaja - Pirjo Honkasalo (TV film)
Pelipäivä
2011 Manageri (TV film)
Marlon Brando tuli Suomeen (TV film)
2010 Eero Aarnio: Myhäilevät muodot (TV film)
Suomalainen elokuvaohjaaja: Matti Ijäs (TV film)
2009 Ulkolinja: Krugman ja Amerikan lamat (TV film)
2007 Suolahden mäkimiehet (TV film)
1993 Matkalla Toven kanssa
Venetsialainen etydi
1991 Daddy and the Muscle Academy

TV pořady

2012 Velkavangit (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Enon opetukset (TV film)
Isän kuolema (TV film)

Kostymérská filmografie

TV seriály

2002 Yhteinen huone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky