foto

Allen H. Miner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1972 Pronásledovatel (TV film)
1968 Chubasco
1966 Iron Men, The (TV film)
1957 Black Patch
Ride Back, The
1956 Ghost Town
1954 Black Pirates, The

TV seriály

1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
The Gift (S03E32)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1955 Days of Our Years, The
Naked Sea, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace