foto

Nils Hugon

  • nar. 28.11.1990 (28 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Cena života
2002 Enfant éternel, L' (TV film)
2001 Paleček
2000 Komedie nevinnosti
Marie-Tempête (TV film)
1999 Juliette (TV film)
1998 Amour noir, L'

TV seriály

1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Dokumentární

2004 La Terre vue du ciel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace