foto

Sławomir Holland

  • nar. 14.4.1958 (61 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 53 válek
2017 Jan Matejko: Rejtan - Upadek Polski
2015 Noc plná zázraků 2
2014 Field Study
2011 Maraton tańca
Varšavská bitva 1920
2009 Miasto z morza
2008 Malá velká láska
2003 Break Point
Superprodukcja
2002 Den cvoka
Wszyscy swieci (TV film)
2001 Homme des foules, L'
Quo Vadis
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
Enduro Bojz
Pierwszy milion
1999 Fuks
Na plebanii w Wyszkowie 1920
1997 Odwiedź mnie we śnie
1996 Kratka
1995 Cwał
1993 Pierścionek z orłem w koronie
Schindlerův seznam
1992 Cynga
1991 Kuchnia polska
Niech zyje milosc
Panny i wdowy
Rozmowy kontrolowane
1990 Piggate
1989 Rififi po sześćdziesiątce (TV film)

TV seriály

2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Drogi wolności (TV seriál)
Nieśmiertelnik (E02)
Korona królów (TV seriál)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
2016 Druga szansa (TV seriál)
180 stopni (S01E01)
Na noże (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Lekarze (TV seriál)
W zgodzie ze sobą (S04E12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Rodzina (S02E10)
Pułapka medialna (S02E06)
další epizody (5)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Głęboka woda (TV seriál)
Pałac bezdomnych (S01E05)
Czas honoru (TV seriál)
Pamiątka z powstania (S05E06)
2007 Ekipa (TV seriál)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Falwick (E12)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace