foto

Sławomir Holland

  • nar. 14.4.1958 (62 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 53 válek
2017 Jan Matejko: Rejtan - Upadek Polski
2015 Noc plná zázraků 2
2014 Field Study
2011 Maraton tańca
Varšavská bitva 1920
2009 Miasto z morza
2008 Malá velká láska
2007 Myjnia
2003 Break Point
Superprodukcja
2002 Den cvoka
Wszyscy swieci (TV film)
2001 Homme des foules, L'
Quo Vadis
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
Enduro Bojz
Pierwszy milion
1999 Fuks
Na plebanii w Wyszkowie 1920
1997 Odwiedź mnie we śnie
1996 Kratka
1995 Cwał
1993 Pierścionek z orłem w koronie
Schindlerův seznam
1992 Cynga
1991 Kontrolované hovory
Kuchnia polska
Niech zyje milosc
Panny i wdowy
1990 Piggate
1989 Rififi po sześćdziesiątce (TV film)

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tragedia w teatrze (S23E06)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dżentelmeni (S22E09)
Piąta taryfa (S22E04)
Przesyłka (S22E02)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Drogi wolności (TV seriál)
Nieśmiertelnik (E02)
Korona królów (TV seriál)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zagadka czasu (S11E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Łopianowo (S20E12)
Bez hamulców (S20E11)
Ufo (S20E02)
další epizody (6)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Smażalnia (S18E11)
15:10 do Skarżyska (S18E07)
Randka (S18E05)
další epizody (7)
2016 Druga szansa (TV seriál)
180 stopni (S01E01)
Na noże (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wahadełko (S16E13)
Napad doskonały (S16E12)
Porzeczki (S16E09)
další epizody (5)
Ranczo (TV seriál)
Wet za wet (S10E07)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Siłownia (S14E10)
Krew z krwi (S14E09)
Życiowy rekord (S14E07)
další epizody (8)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Lekarze (TV seriál)
W zgodzie ze sobą (S04E12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
Demony (S12E11)
Disco (S12E07)
další epizody (5)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza namiętność (S03E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Rodzina (S02E10)
Pułapka medialna (S02E06)
další epizody (5)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
Episode 12 (S04E12)
Episode 8 (S04E08)
Blondynka (TV seriál)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
Celebryta (S10E07)
Rezydencja (S10E03)
další epizody (10)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 1 (E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zapach zbrodni (S02E08)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Głęboka woda (TV seriál)
Pałac bezdomnych (S01E05)
Czas honoru (TV seriál)
Pamiątka z powstania (S05E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tango (S07E09)
Zabawa (S07E08)
Zastępstwo (S07E01)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (4)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
Adrenalina (S06E11)
Zanik pamięci (S06E06)
další epizody (5)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Nowa (TV seriál)
Porachunki (E05)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Helena (S04E12)
Sekrety i kłamstwa (S04E06)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Islamska żona (S02E11)
Ukąszenie węża (S02E07)
2008 39 i pół (TV seriál)
Krótki lot (S01E04)
Trzeci oficer (TV seriál)
Zawieszeni (E08)
Twarzą w twarz (E07)
2007 Ekipa (TV seriál)
Ucieczka (E08)
Życie zakładników (E04)
Dług i atak (E03)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Falwick (E12)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky