foto

Rockne S. O'Bannon

  • nar. 12.1.1955 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
1999 Smrtící selhání (TV film)
1998 Netvor (TV film)
1997 Invaze (TV film)
1995 Smrtící invaze (TV film)
1993 Strážce Moře (TV film)
1990 Strach
1988 Lebkouni

TV seriály

2014 Constantine (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Proč bojujeme (S02E17)
Syn dvou otců (S02E11)
2013 Cult (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Revoluce (TV seriál)
Pan Horn (S02E08)
2009 V (TV seriál)
2003 Farscape (TV seriál)
Bad Timing (S04E22)
We're So Screwed: Part 3: La Bomba (S04E21)
We're So Screwed: Part 2: Hot to Katratzi (S04E20)
další epizody (10)
2002 Farscape (TV seriál)
Kansas (S04E12)
Unrealized Reality (S04E11)
Coup by Clam (S04E10)
další epizody (16)
2001 Farscape (TV seriál)
Fractures (S03E18)
The Choice (S03E17)
Revenging Angel (S03E16)
další epizody (22)
2000 Farscape (TV seriál)
A Clockwork Nebari (S02E18)
The Ugly Truth (S02E17)
The Locket (S02E16)
další epizody (22)
1999 Farscape (TV seriál)
A Bug's Life (S01E18)
Through the Looking Glass (S01E17)
A Human Reaction (S01E16)
další epizody (18)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Život v cele smrti (S02E07)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Smrtící invaze (TV film)
1990 Strach

Tvůrcovská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace