foto

Valerij Magďaš

  • nar. 7.8.1951 (68 let)
    Kišiněv, Moldavsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 S oseňu v serdce
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2006 Fartovyj
1999 Kdo, když ne my
1993 Maleňkij gigant bolšogo sexa

TV seriály

2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Vyigryš (S04E01)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky