foto

Vladimir Timofejev

  • nar. 24.9.1961 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 SuperBobrovy
2015 God bělogo slona
2014 Pravo na ljubov
2011 Můj táta je Baryšnikov
2007 Druhý dech
2003 Tretij variant
1998 Klassik
1997 Policejskije i vory
1992 Gongofer
1991 Pověsť Něpogašennoj Luny
Uvnitř kruhu
1988 Za vsjo zaplačeno (TV film)

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Sosedi (TV seriál)
2017 Parfjumerša 3 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2014 Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Predatěl (S03E22)
další epizody (20)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
2012 Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (20)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (21)
2010 Sivyj merin (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2006 Tělochranitěl (TV seriál)
Krasnyj děd (S01E03)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
2004 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Sozvezdije žadnych psov (S02E03)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Aptěčnyj kartěl (S03E10)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace