foto

Trystan Gravelle

  • nar. 1981
    Llanelli, Carmarthenshire, Wales, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Making Noise Quietly
2017 Stvůra
2013 Životní šance
2011 Anonym
Stella Days
2004 Způsob života

TV seriály

2019 Baptiste (TV seriál)
2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
The Terror (TV seriál)
2017 Gap Year (TV seriál)
2016 National Treasure (TV seriál)

Videa (4)

  • Video © ITV Global
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 1 - Jeremy Piven (herec), Frances O'Connor (herečka), Grégory Fitoussi (herec), Cal MacAninch (herec), Aisling Loftus (herečka), Aidan McArdle (herec), Katherine Kelly (herečka), Trystan Gravelle (herec)
    02:12
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © ITV Global
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 2 - Amanda Abbington (herečka), Frances O'Connor (herečka), Trystan Gravelle (herec), Tom Goodman-Hill (herec), Aisling Loftus (herečka), Katherine Kelly (herečka), Amy Beth Hayes (herečka), Cal MacAninch (herec), Grégory Fitoussi (herec), Ron Cook (herec)
    02:14
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © ITV Global
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 3 - Jeremy Piven (herec), Ron Cook (herec), Cal MacAninch (herec), Rob Evans (režisér), Trystan Gravelle (herec), Tom Goodman-Hill (herec), Amy Beth Hayes (herečka), Aisling Loftus (herečka)
    04:31
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky