foto

Petr Burian

  • nar. 1.12.1976 (40 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Pohádkové počasí (TV film)
2005 Maska a tvář (divadelní záznam)
2001 Černí andělé: Pokoj bez oken (TV film)
Rebelové
Tmavomodrý svět
1999 Polojasno
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
Jakub a Veronika (studentský film)
1995 Byl jednou jeden polda
1990 Zkouškové období

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Krása na export (S01E09)
2014 Clona (TV seriál)
Stopaři (E06)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
1. Máj (S01E04)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
2006 Horákovi (TV seriál)
Maminka (S01E15)
Poslední sezona (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)

TV pořady

1993 O poklad Anežky české (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace