foto

Carl Billquist

  • nar. 19.5.1933
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko
  • zem. 24.5.1993 (60 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Duo jag (TV film)
1982 Fanny a Alexandr
1974 Reprezentant pod míru
1973 Håll alla dörrar öppna
1972 Smekmånad
The Day the Clown Cried
1967 En sån strålande dag
1964 A co všechny ty ženy

TV seriály

1991 Vihan päivät (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1986 Prästkappan (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace