foto

Mikael Anderson

  • nar. 20.6.1960 (59 let)
    Ruotsinpyhtää, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Älä ruoki lamaa (TV film)
2008 Bouřlivák
2002 Pelistä pois (studentský film)
1996 Metsolat - Muistojen joulu (TV film)

TV seriály

2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Juhannussalko (E03)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace