foto

Anders Larsson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Autobiografia
2015 Tsamo
1999 Zlatá horečka v Laponsku
1995 Kasvoton mies

TV seriály

2019 Jättekiva (TV seriál)
Ajankohtaista (S02E08)
2013 Tommin supersohva (TV seriál)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)

Host

TV pořady

1994 Småstadberättelser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky