foto

Wayne Michaels

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zlaté oko
1992 Modrý led
1989 Batman
Dáma a lupič (TV film)
1987 Lucifer

TV seriály

1991 Bottom (TV seriál)
1990 Freddie and Max (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace