foto

Jerrold Freedman

  • nar. 25.6.1927 (91 let)
    Lorain, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
1992 Stav: kritický (TV film)
1990 Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1989 Comeback, The (TV film)
Noční procházka (TV film)
1988 Unholy Matrimony (TV film)
1987 Family Sins (TV film)
1986 Rodný syn
Thompson's Last Run (TV film)
1985 Zvedený (TV film)
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Seduction of Gina, The (TV film)
1983 Legs (TV film)
1982 Victims (TV film)
1980 Boy Who Drank Too Much, The (TV film)
Hraniční čára
1979 Lawman Without a Gun (TV film)
Some Kind of Miracle (TV film)
Streets of L.A., The (TV film)
1974 Last Angry Man, The (TV film)
1973 A Cold Night's Death (TV film)
Blood Sport (TV film)
1972 Kansas City Bomber

TV seriály

1994 Akta X (TV seriál)
Znovuzrozený (S01E22)
1993 Akta X (TV seriál)
Duch stroje (S01E07)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Streets of L.A., The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace