foto

Marek Litewka

  • nar. 1948
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Król życia
2012 Fotka
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Miłość na wybiegu
2008 Jahodové víno
2005 Karol (TV film)
Zakochany Anioł
1999 Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)
1995 Dama kameliowa (TV film)
1983 Nie było słońca tej wiosny
1981 Polonia restituta
1980 Konstanta
1979 Amatér
1977 Dagny

TV seriály

2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Warunek zmartwychwstania (E05)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Pobyt tolerowany (S01E09)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)
1982 Blisko, coraz bliżej (TV seriál)
Polonia Restituta (TV seriál)
1980 Z biegiem lat, z biegiem dni... (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace