foto

Stanisław Radwan

  • nar. 10.3.1939 (80 let)
    Bieńkówka, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Prasklina
2007 Naděje
1999 Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)
1997 Łóżko Wierszynina
1995 Girl Guide

TV seriály

1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)

Dokumentární

2018 Radwan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace