foto

Sofia Lindgren

  • nar. 29.7.1965 (55 let)
    Halland, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Ariel
Lyckligare kan ingen vara
2014 Micke & Veronica
2012 Hamilton: V zájmu státu
2011 Fisken
Iris
2007 Zpěvačka Rosa
2004 Hip, hip, hurá!
2003 Misa a vlk
1997 Adam a Eva
1993 Goodbye Gibraltar

TV seriály

2020 Maskineriet (TV seriál)
Sveket (E07)
Hatet (E05)
Jagad (E01)
Tsunami (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Wisting (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 6 (S04E06)
2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2016 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (5)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pokoj 302 (S05E01)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Striden (S02E06)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Familjebanden (S02E05)

Dokumentární

2018 En svensk tiger
2011 Jag är min egen Dolly Parton
1995 Lainakengissä Saharan halki
1991 Valtatie kahdeksan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky