foto

Mats Huddén

  • nar. 30.8.1947 (72 let)
    Lidingö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Johan Falk: Spelets regler
2001 Farligt förflutet
1996 Passageraren
1994 Pillertrillaren
Stockholm Marathon
1993 Tryggare kan ingen vara...
1989 Bláznivá banda
Russian Terminator
The Hired Gun
1988 Fatal Secret
Ochránkyně zvířat
1987 Silverhawk
Spökligan
1986 Ostrov orlů

TV seriály

2000 Labyrinten (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 Destination Nordsjön (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)

Dokumentární

1977 Clark

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace